Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!
Informatii companie
DHARMA UTILAJE SRL
Tip afacere: Distribuitor/Vanzare cu Ridicata
Tip companie: 
Societate cu Raspundere Limitata (SRL)
Tara inregistrarii companiei: 
Romania
An infiintare: 
2013
Descrierea companiei
Dharma Utilaje SRL este o companie cu capital privat românesc, înfiintata în anul 2013. Obiectul de activitate al firmei este comercializarea de scule electrice portabile, scule de mâna, accesorii si consumabile, utilaje de mica mecanizare, utilaje specifice dar si o gama variata de articole pentru protectia muncii. Solutiile Dharma Utilaje pot fi aplicate cu succes în constructii, prelucrarea lemnului, prelucrarea metalului, industria mobilei, service-uri auto, lucrari de mentenanta, lucrari electrice, lucrari de instalatii, lucrari de montaj, gradinarit, agricultura precum si în multe alte domenii de activitate. Brand-urile cheie: Milwaukee, Portwest, Bossong,IMA, Chicago Pneumatic, Kranzl,etc Sub deviza “ SUSTINEM PERFORMANTA!” oferim clientilor nostri produse profesioniste si îi asiguram de tot sprijinul necesar pentru a-si desfasura activitatea în cele mai bune conditii. Cautam în permanenta sa ne diversificam oferta de produse si servicii pentru a reusi sa satisfacem cele mai exigente nevoi.
Limbi vorbite:
Romana
Nr. angajati: 
5 – 10
Cifra de afaceri: 
500.001 – 1.000.000 EUR
Descriere produse/servicii
Scule electrice cu acumulatori/fir , consumabile, scule de mana Milwaukee (Milwaukee Electric Tool Corp este un producător și comerciant de frunte în industria uneltelor electrice și accesoriilor portabile pentru utilizatorii profesioniști din întreaga lume). Echipamente de protectia muncii Portwest (Portwest s-a consacrat ca lider mondial in crearea de imbracaminte de lucru stilata, confortabila si de calitate, care intruneste toate standardele internationale).
Avantajele companiei
Produse de calitate la preturi competitive, showroom, demonstratii in santier, consultanta comerciala si tehnica,servicii.